Program de weekend 2-3 septembrie 2017

Program de weekend 2-3 septembrie 2017

 

Anima ASTRAProgramul pe care Muzeul ASTRA l-a pregătit pentru zilele de 2 și 3 septembrie 2017, este următorul:

  •  ,,Plăcinte în sat”, un eveniment organizat în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, la Târgul de țară.  Sâmbătă și duminică, între orele 10 și 17, vor fi la Muzeul ASTRA cei de la Jules Bistro care vor aduce preparate tradiționale ca plăcinta cu spanac și telemea de oaie, lichiu cu varză / ceapă și hencleș.
  • Programul de animații culturale Animă ASTRA revine și în acest sfârșit de săptămână la Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, între orele 10.00 și 18.00. Vizitatorii vor putea participa la ateliere meșteșugărești interactive de țesut, confecționat coșuri din răchită, instrumente muzicale, opinci, jucării și măști tradiționale.
  • Programul de animații culturale are rolul de a promova și de a susține cultura și arta tradițională, precum și de a pune în valoare patrimoniul muzeal din Dumbrava Sibiului, prin activități practice, cu scop educațional și de divertisment.
Accesul la toate atelierele se va face în baza biletului de intrare în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Cei care doresc să participe în mod special la ateliere se pot înscrie la adresa de e-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .
Acţiunile Muzeului ASTRA sunt posibile cu finanţarea Consiliului Judeţean Sibiu.