Centrul de informare turistica

Centrul de informare turistică

Complexul National Muzeal ASTRA se implică în mod direct la dezvoltarea și promovarea turismului local și regional prin crearea în anul 2007 a Centrului de Informare Turistică în interiorul unui monument de patrimoniu din satul Sârbi, judetul Maramures. Considerăm activitatea prestată de Centrul de Informare Turistică din Muzeul în aer liber drept utilă, complexă şi profesionistă. Turistul găseşte aici un loc în care mijloacele moderne de deservire a informaţiei turistice se îmbină cu elementul tradiţional, oferit de ansamblul etnografic de tip maramureşan (rudă maramureşană, căncee atârnate de grindă, ulcioare, străchini, linguri de lemn în lingurar). Tot aici găsim și un punct de vânzare al materialelor de promovare CNM ASTRA și ale operatorilor culturali și turistici, pentru o mediatizare cât mai largă a informațiilor.

Personalul Centrului de Informare este pregătit să vă îndrume indiferent de tipul de turism pe care-l practicati: montan, cultural, urban, rural, ecumenic, gastronomic si sportiv, de tineret sau de afaceri. Turistilor pe care îi asteptam le vom oferi informatii diversificate cu privire la posibilitatile de petrecere a timpului liber in judetul Sibiu: propuneri de trasee turistice, cum ar fi: Drumul Mestesugurilor Traditionale prin Marginimea Sibiului, Traseul Bisericilor Fortificate din sud-estul Transilvaniei, vizitarea statiunilor montane. Totodata, suntem pregatiti cu informatii despre actiunile organizate de Complexul National Muzeal ASTRA.

Touch-screen-ul din interiorul Centrului de Informare Turistică vă ajută să descoperiți Muzeul ASTRA, prin intermediul vizitei virtuale, atunci când timpul dumneavoastră de vizitare este prea scurt sau vremea este nefavorabilă.

Tot ce trebuie sa faceti este sa apelati cu incredere la acest serviciu pe care vi-l oferim gratuit.

Centrul de Informare Turistică vă poate oferi gratuit informații despre evenimentele, programul de funcționare, cazări și unitățile muzeale din cadrul Complexului Național Muzeal ASTRA, cât și despre posibilitățile de agrement din județul Sibiu. Totodată puteți achiziționa și publicații de specific.

Adresă si Contact
Calea Răşinarilor, în interiorul Muzeului în aier liber
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
tel: 0269 252976